KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

HOCO okosóra Amoled Y15 Smart sportóra (hívásos verzió) ezüst

11 890.00Ft

Az elegáns, vízálló Hoco Y15 okosóra jól működik a munkahelyen, otthon, utazás vagy edzés közben. Színes AMOLED képernyővel, több sportolási móddal rendelkezik, pulzusszámot és telítettséget mér, valamint figyeli az alvást. Lehetővé teszi beszélgetések lebonyolítását és hívások kezelését. névjegyek megtekintése, üzenetek és értesítések olvasása és megválaszolása.

A Hoco okosórát aktív emberek számára készítették. A stílusos kialakítás bármilyen csuklóra illeszkedik.

Kényelmes használat a színes AMOLED képernyőnek köszönhetően, amelynek átlója 1,43 hüvelyk, felbontása 466 × 466 px és menü támogatás lengyelül. Egyetlen feltöltéssel az eszköz akár 6 napig üzemel.

Az okosóra beépített hangszóróval rendelkezik és mikrofon, amely lehetővé teszi, hogy az órával anélkül fogadjon és kezdeményezzen hívásokat. Vegye ki a telefont a zsebéből. Lehetővé teszi továbbáüzenetek és értesítések olvasását és megválaszolását.

Az okosóra a fizikai aktivitást a pulzusszám és a telítettség mérésével, valamint az alvás figyelésével vizsgálja. A több sportolási módnak köszönhetően lehetővé teszi az edzés előrehaladásának szabályozását.< /p>

Az óra kompatibilis az iOS és Android rendszerű eszközökkel. IP68 vízálló osztálya

A készletben található :
– Hoco Y15 okosóra
– szilikon szíj
– mágneses töltő

Műszaki adatok:
Típus: Hoco Y15
Képernyő: 1,43 hüvelykes AMOLED kapacitív érintőképernyő, 466 &time; 466 px
Processzor: JL II 7012A6S
Memória: 128 MB
Kapcsolat: Bluetooth v5.0 (akár 10 m)
Akkumulátor-élettartam: körülbelül 5-7 nap egyetlen Bluetooth kapcsolattal / körülbelül 3-5 nap dupla Bluetooth kapcsolattal (szükséges a hívás funkcióhoz)
Akkumulátor: 260 mAh
Töltési típus: mágneses
Kábel mellékelve: igen (töltés)
Anyag: óra: alumíniumötvözet / szíj: szilikon
Vízálló osztály: IP68
Kompatibilitás: eszközök az iOS rendszerrel és Android
Nyelv: 22 nyelv (lengyel, kínai, angol, orosz, arab, vietnami, dán, thai, perzsa, spanyol, maláj, görög, francia, olasz, német, portugál, Török, latin, román, héber, burmai, ukrán)
Funkciók: hívás, push értesítések, híváselutasítás, üzenetemlékeztető, hívásemlékeztető, pulzusmérő (pulzusmérő), hosszú ülőhely-emlékeztető , véroxigén (telítettség) monitor, vérnyomásmérő, alvásfigyelő, női egészségügyi asszisztens, több sportolási mód, lépésszámláló, kalória, távolság, kamera/kamera vezérlés, zenevezérlés, ébresztőóra, stopper, időjárás kijelző, ne zavarjanak mód és egyebek.

Kategória

Okosóra

Márka

Hoco

Típus

Smartwatch Amoled Y15

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.