KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

Vezeték nélküli sztereó fülhallgató TWS M9 + dokkoló, fekete

4 790.00Ft

A töltőtokkal ellátott TWS M9 vezeték nélküli fejhallgató kiváló hangminőséget biztosít, valamint lehetőséget ad a hívások fogadására és a zeneszámok egyetlen gombnyomására történő váltására.

TWS vezeték nélküli fejhallgató > lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit élvezze szabadidejében. Csatlakozzon hozzájuk a Bluetooth technológia használatával, majd kapcsolja be az egyik lejátszási listát. A fejhallgató ergonomikus formája és kis mérete rendkívül kényelmes használatot és tárolást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően nem érzi magát fáradtnak vagy kényelmetlenül még sokórás hallgatás után sem.

A TWS fejhallgató nem csak a tiszta, kiváló minőségű hang jó példája. A beépített mikrofon segítségével hívásokat kezdeményezhet, amelyek során a hangja tiszta és hallható lesz. Ezenkívül könnyedén válthat dalok között, szüneteltetheti az éppen lejátszott számot, vagy fogadhat egy hívást az okos érintőpanelnek a fejhallgatóban. Mindössze egy finom ujjnyomásra van szükség.

Tárolja és töltse fel fejhallgatóját a a power bank funkcióval ellátott hordozható tokkal! A rövid töltési idő lehetővé teszi az akkumulátor gyors feltöltését, hogy a következő órákat gondtalanul tölthesse zenehallgatással.

A fejhallgató két színben kapható: fekete-fehérben.

Műszaki adatok:
Anyag: ABS
Bluetooth verzió: V5.0
Frekvencia: 20Hz–20kHz
Távolság: 15 m
Akkumulátor kapacitása: 200 mAh (töltőtok), 30 mAh (fülhallgató)
Lejátszási idő: ~4 óra
Töltési idő:  >2 óra (töltőtok), 1 óra (fülhallgató)
Bemenet: DC 5V

USB-kábel mellékelve.

Kategória

Bluetooth fülhallgató

Márka

OEM

Típus

TWS M9

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.