KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

Vezeték nélküli sztereó fülhallgató TWS J18 + dokkoló állomás fehér

6 590.00Ft

A TWS J18 vezeték nélküli fejhallgató töltőtokkal kiváló hangminőséget, hosszú lejátszási időt, valamint egy gombnyomással hívásfogadást és dalváltást biztosít.

TWS. vezeték nélküli fejhallgatóval szabadidődben élvezheted kedvenc zenéidet. Csatlakozzon hozzájuk a Bluetooth technológia használatával, majd kapcsolja be az egyik lejátszási listát. A fejhallgató ergonomikus formája és kis mérete rendkívül kényelmes használatot és tárolást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően nem érzi magát fáradtnak vagy kényelmetlenül még sokórás hallgatás után sem.

A TWS fejhallgató nem csak a tiszta, kiváló minőségű hang jó példája. A beépített mikrofon segítségével hívásokat kezdeményezhet, amelyek során a hangja tiszta és hallható lesz. Ezenkívül könnyedén válthat dalok között, szüneteltetheti az éppen lejátszott számot, vagy fogadhat egy hívást az okos érintőpanelnek a fejhallgatóban. Mindössze egy finom ujjnyomásra van szükség.

Tárolja és töltse fel fejhallgatóját a a power bank funkcióval ellátott hordozható tokkal! A rövid töltési idő lehetővé teszi az akkumulátor gyors feltöltését, hogy a következő órákat gondtalanul tölthesse zenehallgatással.

A fejhallgató négy színben kapható: zöld, arany, fekete-fehér.

Műszaki adatok:
Anyag: ABS
Bluetooth verzió: V5 .0
Frekvencia: 20Hz–20kHz
Távolság: 15 m< br>Akkumulátorkapacitás: 300 mAh (töltőtok), 25 mAh (fülhallgató)
Lejátszási idő: ~5 óra
Töltési idő:  2,5 óra (töltőtok), 1 óra (fülhallgató)
Bemenet: DC 5V

USB-kábel mellékelve.< /p>

Kategória

Bluetooth fülhallgató

Márka

OEM

Típus

TWS J18

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.