KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

SWING medál a telefonhoz állítható hosszúsággal / vezeték hossza 165cm (max 82,5cm hurokban) / vállon vagy nyakon – fekete

Megosztásért cserébe 500 Ft-os kupon kedvezmény jár minden termékre

2 190.00Ft

Telefon medál nagyon hosszú vezetékkel. A széles beállítás lehetővé teszi, hogy sokféleképpen használhassa, pl. a vállán vagy a nyakán viselve. Válasszon a sokféle szín közül, hogy illeszkedjen a többi kiegészítőhöz.

A SWING medál tökéletes kiegészítője a mindennapi tevékenységeknek. A lágy dacronból készült zsinór 165 cm-es (hurokban 82,5 cm), és elég tartós ahhoz, hogy hosszú ideig használható legyen. A hosszállítás lehetővé teszi a medál különböző helyeken történő viselését, pl. a derékon, a vállon vagy a nyakon. Ennek köszönhetően telefonja vagy vezeték nélküli hangszórója mindig kéznél lesz.

A medál lehetővé teszi a biztonságos rögzítést egy okostelefonhoz a burkolattal. Csak annyit kell tennie, hogy Helyezze be a mellékelt kártyát a készülék és a tok közé úgy, hogy a kampó kilógjon a töltőcsatlakozóból. Ilyen módon rögzítve a telefont szilárdan a madzagon tartja, így nem kell aggódnia a hirtelen elcsúszás vagy véletlen kioldás miatt.

Műszaki adatok: strong>
Anyag: Dacron
Kábel hossza: 165 cm
Kábel hossza a hurokban:  82,5 cm
Hosszállítás
A telefonhoz rögzíthető kampó

A medálok öt színben kaphatók: világos rózsaszín, világoszöld, szürke-sárga, fehér-lila és fekete.

Kategória

Telefon kiegészítők

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.