KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

SMART VIEW MAGNET Könyv SAMSUNG A22 4G kék

LiveCar kuponnal ingyenes

2 253.00Ft

Tok SMART VIEW technológiával és eszköz ébresztési/alvási funkcióval. Dedikált Android telefonokhoz. Van egy speciális ablaka, amelyen a dátum és az idő látható. Mágnessel zárva.

A tok vékony panellel van felszerelve, amely lehetővé teszi a dátum és az idő megjelenítését a flip becsukása után. A készlet tartalmaz egy QR-kóddal ellátott kártyát, amellyel letöltheti a funkció futtatásához szükséges alkalmazást, valamint egy egyedi kódot, melynek köszönhetően a tokot a készülékével konfigurálhatja.

A tok < strong>kiváló védelmet nyújt az egész készüléknek, megvédi a sérülésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől, valamint könnyű hozzáférést biztosít az összes gombhoz és porthoz. Ezenkívül atokban van egy speciális nyílás a hangszóró számára, amely lehetővé teszi a szabad beszélgetést, miután becsukta.

A tok állványként is használható. erős>. Ezzel könnyedén nézhet filmeket és böngészhet a telefon tartalmai között. Ezen túlmenően, a ház rendelkezik a bekapcsolás / automatikus alvó funkcióval. A tok kinyitása felébreszti a készüléket, míg a flip zárása alvó állapotba helyezi az okostelefont, ami jelentősen csökkenti az akkumulátorfogyasztást; mindezt a házban elhelyezett speciális mágneseknek köszönhetően.

 

A dátum- és időkijelző funkció bekapcsolása – lépésről lépésre:</ strong>

  1. Szkennelje be a csomagban lévő matricán látható QR-kódot.
  2. Ugrás a megosztott linkre.
  3. Töltse le és telepítse a Smart View alkalmazást< /li>
  4. Futtassa az alkalmazást a csomagban található matricán található egyedi sorozatszám megadásával.
  5. Élvezze a Smart View technológiát telefonján!
Kategória

Telefon tok

Márka

Samsung

Típus

A22 4G

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.