KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

Memóriakártya Imro microSD 128GB adapterrel / Class 10 UHS

Megosztásért cserébe 500 Ft-os kupon kedvezmény jár minden termékre

4 790.00Ft

Kompakt MicroSD méretű memóriakártya SD adapterrel. Gyors olvasási és írási idő, valamint életre szóló garancia jellemzi.

A lengyel gyártó IMRO kártyája a legmagasabb minőségű alkatrészekre épült. Kis méreteinek köszönhetően minimális energiafogyasztásról ismert.

A memóriakártya lehetővé teszi nagyszámú fájl tárolását. Kiváló ár-érték arányt kínál: alacsony áron elmentheti az összes szükséges fájlt, még a nagy felbontású videókat is.

Az SDHC -kártyák szinte teljesen megegyeznek az SD-kártyákkal, de sokkal nagyobb mennyiségű adat tárolására képesek. Megfelelnek a modern digitális fényképezőgépek, videokamerák és médialejátszók követelményeinek.

A készletben található SD adapter kiterjeszti az alkalmazási lehetőségeket. Egy vásárlásnak köszönhetően egyszerre szerezhetünk be MicroSD-t és SD-kártyát. Ennek köszönhetően az eszközök közötti fájlátvitel még kényelmesebb lesz.

Az SDHC -kártyák támogatják az MPEG -4 videotömörítési szabványt és a kapcsolódó szabványokat, amelyeket általában a HD Video, DVD , SVCD , DVR és digitális TV-eszközökben használnak.

– Adathordozó: zene, fotók, filmek

– Nagy sebességű adatátvitel

– Alacsony energiafogyasztás: feszültség 2,7V ~ 3,6V

– Üzemi hőmérséklet: 0 C és 60 C között

– Tárolási hőmérséklet: -22 C és 85 C között

Kategória

Memória kártya / Pendrive

Teljesítmény 

128GB, 8GB

Márka

Imro

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.