KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

Leather Mag Cover iPhone 11 PRO kék splash

Megosztásért cserébe 500 Ft-os kupon kedvezmény jár minden termékre

3 690.00Ft

Elegáns tok ökobőrből, kompatibilis a MagSafe technológiával. Az iPhone 11 felhasználók kihasználhatják a MagSafe technológia néhány funkcióját, például a mágneses tartó egyidejű töltésének és használatának lehetőségét. Az iPhone modellekhez hasonló színekben kapható.

MagSafe – kényelem és biztonság
Az iPhone 12 és újabb sorozatú MagSafe technológiája lehetővé teszi az okostelefon gyors feltöltését használat közben. A legtöbb eset azonban nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy autós vagy asztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot az okostelefonról. A Leather Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezze és töltse okostelefonját egy tartóba vagy power bankba, kábelek használata nélkül.
A tok az iPhone 11 sorozat felhasználóinak is hasznos, amelyek eredetileg nem támogatják a MagSafe technológiát. A toknak köszönhetően az okostelefon használható perifériás kiegészítőkkel, például tartókkal vagy power bankokkal, és ezzel egyidejűleg használhatja a vezeték nélküli töltés és a mágneses tartó funkciókat.

Erős mágneses gyűrű

erős
A piacon lévő hasonló termékekhez képest a Leather Mag Cover kivételesen erős mágneses gyűrűvel rendelkezik. Ez közvetlen hatással van a biztonságra – az autós tartóban található stabil markolat gondoskodik arról, hogy az okostelefon ne essen ki vezetés közben, az asztali tartóban vagy a szelfibotban pedig kényelmes és kényelmes használatot biztosít.

A dizájn is fontos
Bőr Mag-borító a részletekre való odafigyeléssel készült. A mágneses gyűrűt gondosan elrejtették az anyag alá, az ökológiai bőr pedig elegáns és modern megjelenésű. A tokok színeit az iPhone-felhasználók figyelembevételével választották ki – a tok az iPhone modellek színeihez hasonló színekben kapható, így a kiválasztott modellhez illeszthető. A tok esztétikus csomagolásba van csomagolva.

Az okostelefonok legmagasabb szintű védelme
A tok megvédi az okostelefont a mindennapi használat során felmerülő sérülésektől. Hatékonyan véd a karcolásoktól. A kamerasziget körül megemelt peremek emellett védik az objektíveket. A belső tok mikroszálas béléssel van ellátva, hogy még jobban megvédje az okostelefon kényes házát.

A termék más színváltozatokban is elérhető.

A termék használatának intenzitásától függően természetes lehet, hogy a felhasznált anyag idővel megmutatja a mágneses gyűrű körvonalát. Ez természetes jelenség, és nincs hatással a ház működőképességére, csupán esztétikai kérdés.

Kategória

Telefon tok

Márka

iPhone

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.