KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

Kártyatartós tok SAMSUNG A25 5G rózsaszín

iveCar kuponnal ingyenes

2 530.00Ft

A hitelkártya számára kialakított szilikon tok segítségével könnyen hozzáférhet a ténylegesen használt hitelkártyához és azonosítóhoz.

Telefonja és hitelkártyái mindig kéznél vannak
A piacon kapható telefontokok túlnyomó többsége nem kínál kártyák vagy dokumentumok tárolásának lehetőségét. A pénztárca tok viszont olyan megoldás, ami nem mindenkinek tetszik. A kártya egy tok, amelynek köszönhetően mindig kéznél tarthatja telefonját és kártyáját.

Napi védelem
A kártyatok megvédi a készülék hátulját, széleit és hátulját. telefon karcolások és sérülések ellen. Nincs több karcolás, még akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabban a zsebben helyezi el. Nincs többé az okostelefon véletlen kiejtése a kezéből – ez a csúszásgátló bevonatnak köszönhetően lehetséges. A kártya az ujjlenyomatok ellen is védelmet nyújt.

100%-os illeszkedés
A tok rugalmas szilikonból készült. Ez az anyag garantálja, hogy a tok tökéletes illeszkedést biztosít a készülékhez. Ezenkívül az összes kivágás és gomb tökéletesen integrálva van a telefonmodellbe.


Az induktív töltés a kártyatokon keresztül működik. A telefon vezeték nélküli töltéséhez nem kell eltávolítania a tokot (azonban azt javasoljuk, hogy töltés előtt vegye ki a kártyát a tokjából).

Kategória

Telefon tok

Márka

Samsung

Típus

Galaxy A25 5G

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.