KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

Kártyatartós tok iPhone 11 fekete

LiveCar kuponnal ingyen megkapod!

2 590.00Ft

A hitelkártya helyével ellátott szilikon kártyatok könnyű hozzáférést biztosít a ténylegesen használt hitelkártyához és azonosítóhoz.

Telefonja és hitelkártyája mindig kéznél van.
A piacon kapható telefontokok túlnyomó többsége nem kínál kártyák vagy dokumentumok tárolásának lehetőségét. A pénztárca tok viszont olyan megoldás, ami nem mindenkinek tetszik. A kártya egy tok, aminek köszönhetően mindig kéznél lehet a telefon és a kártya.

Napi védelem
A kártyatok megvédi a telefon hátulját, éleit és hátulját a karcolásoktól és sérülésektől. Nincs több karcolás, még akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabban a zsebben helyezi el. Nincs többé az okostelefon véletlen kiejtése a kezéből – ez a csúszásgátló bevonatnak köszönhetően lehetséges. A kártya védelmet nyújt az ujjlenyomatok ellen is.

100% illeszkedés
A tok rugalmas szilikonból készült. Ez az anyag garantálja, hogy a tok tökéletes illeszkedést biztosít a készülékhez. Ezen kívül minden kivágás és gomb tökéletesen integrálva van a telefonmodellbe.

Az induktív töltés a kártyatokon keresztül működik. A telefon vezeték nélküli töltéséhez nem kell eltávolítania a tokot (azonban azt javasoljuk, hogy töltés előtt vegye ki a kártyát a tokjából).

Kategória

Telefon tok

Márka

iPhone

Szín

Típus

iPhone 11

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.