KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

HOCO okosóra Y9 Smart sportóra (hívásos verzió) fekete

13 540.00Ft

Az elegáns, vízálló Hoco Y9 női okosóra hasznos lesz a munkahelyen, otthon, utazás közben vagy edzés közben. Színes képernyővel, több sportolási móddal, szívvel/telítettséggel/alvással rendelkezik. Lehetővé teszi hívások kezdeményezését, hívások kezelését. névjegyek megtekintése, üzenetek és értesítések olvasása és megválaszolása.

A Hoco okosórát aktív emberek számára hozták létre. A stílusos kialakítás bármilyen csuklón használható.

Az eszköz kényelmesen használható a színes képernyőnek köszönhetően TFT 1,28″-os átlóval, 360-szoros felbontással; 360 px és menü támogatása 18 nyelven. Az eszköz akár 7 napot  is működhet egyetlen töltéssel.

< p>Az okosóra beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy anélkül fogadjon és kezdeményezzen hívásokat az óra használatával. előveszi a telefont a zsebéből. Lehetővé teszi továbbá az üzenetek és értesítések olvasását és megválaszolását.

Az okosóra pulzusszám mérésével, oxigéntelítettség mérésével és alvásfigyeléssel ellenőrzi a fizikai aktivitást. A több sportolási módnak köszönhetően lehetővé teszi az edzés előrehaladásának szabályozását.

Ez a termék iOS és Android  eszközökkel működik. IP68 vízállósági osztályú.

Tartalma:
– Hoco Y9 okosóra
– szilikon szíj
– mágneses töltő p>

Műszaki adatok:
Modell: Hoco Y9
Képernyő: TFT kapacitív érintőképernyő 1,28″, 360 × 360 px
Processzor: Realtek RTL8762DT
Memória: 128 MB
Kapcsolat: Bluetooth v4.0
Akkumulátor élettartama: körülbelül 5-7 nap egyetlen Bluetooth kapcsolattal / körülbelül 3 nap kettős Bluetooth kapcsolattal (szükséges a hívási funkcióhoz)
Készenléti idő >: körülbelül 15 nap
Akkumulátor: 300 mAh
Töltési típus: mágneses
Kábel mellékelve:&nbsp ;igen (töltés)
Anyaga: óra: alumíniumötvözet / szíj: szilikon
Vízálló osztály: IP68
>Kompatibilitás: iOS és Android eszközök
Nyelv: 21 nyelv (kínai, angol, orosz, arab, vietnami, burmai, thai, lengyel, perzsa, spanyol, maláj, görög, francia, olasz, német, portugál, indonéz, török)
Jellemzők: bluetooth hívás, értesítés, hívás elutasítása, üzenet emlékeztető, hívásemlékeztető, pulzusmérő, mozgásra emlékeztető, vér oxigénmérő, vérnyomásmérő, alvásfigyelő, több sportolási mód, lépésszámláló, kalória, távolság, távoli fényképezés, zenevezérlés, ébresztőóra, stopper, időjárás-kijelző, ne zavarjanak mód és egyebek

Kategória

Okosóra

Márka

Hoco

Típus

Smartwatch Y9

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.