KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

Full Matte Mag Cover tok kompatibilis a MagSafe iPhone 12 fekete készülékkel

3 384.00Ft

Gondoskodjon okostelefonja kiváló védelméről a Full Matte Mag Coverrel, amelynek tartós és matt, átlátszó bevonata véd az ütésektől és a karcolásoktól. A termék kompatibilis a MagSafe technológiával, amely lehetővé teszi többek között az induktív töltést.

A Full Matte Mag Cover iPhone-hoz kiváló minőségű anyagokat és teljes kényelmet garantál. Támogatja a MagSafe technológia, amely lehetővé teszi telefonjak nélküli töltését. A beépített mágnesekkel ellátott gyűrű  lehetővé teszi az akkumulátor induktív feltöltését a tok eltávolítása nélkül. Kinyújthatja a kezét a mágneses autótartókért is, és nem kell aggódnia a rögzítés szilárdsága miatt vezetés közben.

A tok kiváló minőségű műanyagból készült, amely elég tartós ahhoz, hogy hosszú ideig használható legyen. hosszú idő. Megakadályozza a magasból való leejtés és a karcolások nem kívánt hatásait a sima felületen. A képernyő körül megemelt peremek megőrzik az okostelefon széleit, a kamerasziget pedig esztétikus karaktert kölcsönöz a matt toknak.

Kategória

Telefon tok

Márka

iPhone

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.