KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

Clear Mag Cover tok kompatibilis a MagSafe IPHONE 11 PRO telefonnal

2 721.00Ft

Gondoskodjon okostelefonja kiváló védelméről a Clear Mag Coverrel, amelynek tartós és átlátszó bevonata véd az ütésektől és a karcolásoktól. A termék kompatibilis az induktív töltést lehetővé tevő MagSafe technológiával.

A Clear Mag Cover iPhone-hoz a kiváló minőségű anyagok és a teljes kényelem garanciája. Támogatja az innovatív MagSafe-et. technológia amely lehetővé teszi a telefon kábel nélküli töltését. A beépített mágnesekkel ellátott gyűrű  lehetővé teszi az akkumulátor induktív feltöltését a tok eltávolítása nélkül. A mágneses autótartókért is nyúlhat, és ne aggódjon a rögzítés szilárdsága miatt vezetés közben.

A tok kiváló minőségű műanyagból készült, amely elég tartós a kiszolgáláshoz hosszú ideje. Megakadályozza a magasból való leejtés és a karcolások nem kívánt hatásait a sima felületen. Az áttekinthető kialakítás megőrzi az Apple eszközök eredeti esztétikáját, megőrizve stílusosságát, mint korábban.

A csúszásgátló bevonat nem csúszik, ez a tok kényelmessé teszi, ha kézben tartja . A megemelt képernyőfelület emellett eltakarja az okostelefon peremeit, a beépített kivágások pedig megkönnyítik a hozzáférést a portokhoz, így könnyedén használhatja az összes funkciót.

Műszaki adatok:

Anyag: Műanyag —PC (hátsó), TPU (felnik)
Szín: Átlátszó
Támogatja a MagSafe vezeték nélküli töltési technológiát.

Kategória

Telefon tok

Márka

iPhone

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.