KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

cell rugalmas nanoüveg Samsung Galaxy A13 5G/A04s

2 623.00Ft

Törhetetlen Forcell Flexibilis hibrid üveg. Antibakteriális Biomaster bevonattal rendelkezik, amely hatékonyan távolítja el a mikroorganizmusokat. Az elasztikus konstrukció rendkívül egyszerűvé teszi a telepítést az átlagos felhasználó számára.

Rugalmas hibrid konstrukció = még nagyobb tartósság!

Eséskor az üveg minden energiát elnyel, és nem törik, védve a kijelzőt és a kezet is. Az egyedülálló hibrid szerkezetnek köszönhető: az Üvegfólia és a PET fólia kombinációja keménnyé és rugalmassá teszi az üveget – akár 180 fokban hajlíthatóak!

Az antibakteriális bevonat véd a mikrobák ellen

A Biomaster egy antimikrobiális anyag, amely hatékony és hosszan tartó védelmet nyújt a káros baktériumok és mikrobák ellen. Az antibakteriális bevonat ezüstionokat szabadít fel, amelyek a baktériumok szaporodásának gátlásával hatékony védelmet nyújtanak a legtöbb mikroorganizmus ellen. Az antibakteriális bevonatot igazoló tanúsítvány letölthető a termékkártyáról.

Tökéletes együttműködés a telefonnal

A nagy átlátszóságnak köszönhetően a képminőség nem változik a telepítés után. > A vékony szerkezet (mindössze 0,3 mm!) nem vastagítja a telefont. Az oleofób bevonat csökkenti az ujjlenyomatokat, amelyek nemcsak csúnyán néznek ki, hanem megnehezítik az okostelefonnal való munkát.

>Az okostelefon modelljéhez igazított üveg

Minden üvegnek egyedi szerkezete van, amely a kiválasztott okostelefon-modellhez igazodik. A precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a hangszóróhoz, a mikrofonhoz vagy a gombokhoz, a telefon kialakításától függően. Az ujjlenyomat-olvasóval felszerelt modellek esetében az üveg tökéletesen működik, biztosítva a zavartalan működést. 

Rugalmas felépítés egyszerű telepítést jelent

A Forcell Flexible üveg beszerelése rendkívül egyszerű – egy átlagos felhasználó is sikeresen kezelheti. A PET-fólia hozzákeverése az üveg könnyen hajlítható és a képernyő felületéhez igazítható. Javasoljuk, hogy nézze meg azt a videót, amelyben részletesen bemutatjuk az üveg összeszerelését.

PZH tanúsítvány = biztonsági termék az egészség és a környezet védelmében

strong>

A Forcell Flexible szemüvegek a Lengyel Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) higiéniai tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet abban, hogy az Ön által használt termék nem csak az Ön egészségére, hanem a környezetére is teljesen biztonságos. A tanúsítvány a termékkártyán letölthető.

Tulajdonságok:

Anyag: 9H Üvegfólia + PET fólia
Vászonfedés: a teljes képernyőt lefedi
Ragasztó: Az egész felületen
Vastagság: 0,30 mm
Kinézet: átlátszó
Oleofób bevonat: igen
Tanúsítványok: Biomaster, PZH

A készletben:

– hibrid üveg
– nedves kendő
– száraz kendő
– porvédő matricák
– kendő Nano-val Bevonatréteg

Felje fel vállalkozását a Forcell-lel!
Nézze meg, mit nyer az a márka hivatalos forgalmazója.

Van kérdésed? Lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével, aki megadja az ajánlat részleteit.

Kategória

Telefon tok

Márka

Samsung

Típus

Galaxy A13 5G/ A04S

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.