KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

CELL F-PROTECT RFID blokkoló nyitható SAMSUNG A14 4G / A14 5G fekete

3 232.00Ft

A Forcell elegáns RFID Blocker könyvtokja RFID (rádiófrekvenciás azonosító) zárral védi telefonját és adat. A termék olyan anyagból készült, amely megvédi az adatlopást, megvédi a proximity kártyákat, személyi igazolványokat vagy más típusú dokumentumokat az illetéktelen adatolvasástól. Ezenkívül az RFID Blocker Book kényelmes kártyanyílásokkal és mágneses zárral rendelkezik.
 
Védje telefonját és adatait
Az RFID-blokkoló védelmet nyújt a a kártyaadatok titkos leolvasása. Eközben egy masszív mágneses kapocs és egy további kijelzővédelem – megemelt él a képernyő körül – a telefon biztonságának növelésére szolgált.
 
Hely a kártyáknak és dokumentumoknak
Az RFID Blocker Book egy sokoldalú tok, amely pénztárcaként is használható. Belül 3 praktikus kártyahely és egykis zseb található.
 
Klasszikus matt dizájn
A klasszikus dizájn és a finom minta is felhívja a figyelmet. A tok eleganciát nyer matt árnyalatával és univerzális fekete színével.
 
Finom és környezetbarát anyagok
Környezetbarát anyagokból készült, beleértve a TPU-t és PU, szilárd és ellenálló Az oldalon varrások is találhatók, amelyek tovább erősítik a szilárd tokot.
 
TV-állvány funkció strong>
Eközben a hajtáson lévő perforációk az RFID Blocker Book TV-állvány helyzetbe csukhatóvá teszik. Ez egy kényelmes állvány, amely megkönnyíti a filmek nézését.

Műszaki adatok:
Anyag: TPU és PU
Szín: fekete
Támogatja a vezeték nélküli töltést

Kategória

Telefon tok

Márka

Samsung

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.