KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

CELL F-PROTECT Hosszú élettartamú vékony tok SAMSUNG A25 5G átlátszó

2 935.00Ft

A Forcell Long Lasting egy átlátszó, nem sárguló tok, amely nemcsak kiemeli az okostelefon eredeti megjelenését, hanem kivételes védelmet is nyújt az esések és karcolások ellen.

A Forcell Long Lasting a modern okostelefonokhoz készült. A vezeték nélküli töltés támogatása lehetővé teszi, hogy a tok eltávolítása nélkül töltse fel az eszköz energiáját, ami kényelmet és hatékonyságot kínál.

A tok rugalmas, nem sárguló műanyagból készült, amely kiváló ütéselnyelést biztosít és megőrzi átlátszóságát. hosszú ideje. Ráadásul elég vékony ahhoz, hogy ne vastagítsa meg az okostelefont.

A Forcell Long Lasting egy megemelt éllel is büszkélkedhet a kamerasziget körül, amely további védelmet nyújt az objektív számára. Ennek köszönhetően kisebb a kockázata annak, hogy a mindennapi használat miatt a telefon egyik legérzékenyebb eleme megsérüljön. A precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a készülék összes portjához és funkciójához, a tok belsejében található jellegzetes betétek pedig védik a széleket használat közben.

Kategória

Telefon tok

Márka

Samsung

Típus

Galaxy A25 5G

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.