KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

BREEZY tok SAMSUNG A13 4G kékhez

2 643.00Ft

A Breezy tok olyan megoldás, amely egyesíti a védelmet, a funkcionalitást és a stílusos dizájnt. Úgy tervezték, hogy biztosítsa az optimális légáramlást, csökkentve a telefon felmelegedésének kockázatát. A perforált mintának és a kiváló minőségű műanyagnak köszönhetően a tok védi a telefont és nem vastagítja, megőrzi karcsúságát. Egyetlen öntvényből készült, amely garantálja a kamerasziget tökéletes illeszkedését és védelmét.

A perforált, egy darabból álló Breezy tok optimális légáramlást biztosít a telefon körül. Ennek köszönhetően még intenzív használat során is megakadályozza a készülék felmelegedését. A kamerasziget teljes védelme biztosítja, hogy a telefon ezen érzékeny elemei is megfelelően védve legyenek a karcolásoktól, portól vagy véletlen sérülésektől. 

Sőt, lehetővé teszi eredeti karcsúságának és esztétikájának megőrzését. Kiváló minőségű műanyagból készült, megnövelt rugalmassággal, ami megkönnyíti a telefonra helyezést és tökéletesen illeszkedik. Az anyagot – még az öntés előtt – a masszában a megfelelő színre festik.

Kategória

Telefon tok

Márka

Samsung

Típus

Galaxy A13 4G

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.