KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

BREEZY tok iPhone 11 kék

Megosztásért cserébe 500 Ft-os kupon kedvezmény jár minden termékre

2 690.00Ft

A Breezy tok olyan megoldás, amely egyesíti a védelmet, a funkcionalitást és a stílusos dizájnt. Úgy tervezték, hogy biztosítsa az optimális légáramlást, csökkentve a telefon felmelegedésének kockázatát. A perforált mintának és a kiváló minőségű műanyagnak köszönhetően a tok védi a telefont és nem vastagítja, megőrzi karcsúságát. Egyetlen öntvényből készült, garantálva a kamerasziget tökéletes illeszkedését és védelmét.

A perforált, egy darabból álló Breezy tok optimális légáramlást biztosít a telefon körül. Ennek köszönhetően még intenzív használat során is megakadályozza a készülék felmelegedését. A kamerasziget teljes védelme biztosítja, hogy a telefon ezen érzékeny elemei is megfelelően védve legyenek a karcolásoktól, portól vagy véletlen sérülésektől.

Ezenkívül lehetővé teszi az eredeti karcsú és esztétika megőrzését. Kiváló minőségű műanyagból készült, megnövelt rugalmassággal, ami megkönnyíti a telefonra helyezést és tökéletesen illeszkedik. Az anyagot – még az öntés előtt – a masszában a megfelelő színre festjük.

Kategória

Telefon tok

Márka

iPhone

Szín

Típus

iPhone 11

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.