KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

BASEUS vezeték nélküli töltő támogatása MagSafe Simple 15W fekete WXTE000101

Megosztásért cserébe 500 Ft-os kupon kedvezmény jár minden termékre

14 890.00Ft

3 az 1-ben vezeték nélküli töltő a Baseustól. Lehetővé teszi a TWS fejhallgatók telefon induktív töltését. Támogatja a MagSafe töltést iPhone 12 vagy újabb készülékekhez.

Több eszközt is tölthet egyetlen tartozékkal! A töltő kétféle eszköz egyidejű induktív töltését teszi lehetővé: telefonok és TWS fejhallgató. Támogatja a 20 W összteljesítménnyel történő töltést. Ennek köszönhetően sok helyet takarít meg, mert egyetlen tartozékot fog használni az összes eszköz táplálására.

A tartó felső része fel van szerelve speciális mágnesekkel, amelyek segítenek csökkenteni az áramszivárgás fluxust és biztosítják a telefon automatikus, pontos pozicionálását a töltőn. Csak a MagSafe funkcióval rendelkező iPhone készülékekkel kompatibilis 15 W-ig. A tetején található egy minimalista és hordozható állvány is az eredeti Apple Watch töltőhöz.

Az alsó állványon más gyártók telefonjai és fejhallgatói is tölthetők. támogatja a Qi technológiát. A teljesítmény 15 W-ig terjed.

A terméken egy LED található, amely jelzi az üzemmódot. A minimalista kialakítás elegáns és univerzális megjelenést kölcsönöz a töltőnek. A talpat csúszásmentes szilikon borítja a maximális csúszás elleni védelem érdekében.

USB-kábel mellékelve – USB-C 1 m.

Műszaki adatok:
Anyag: PC
Teljesítmény: akár 20 W
Bemenet: DC 9 V/2 A; 12 V/2 A
Kimenet: 5 V/1 A
– MagSafe felső töltő: 15 W Max. (kompatibilitás: iPhone 12 sorozat és újabb)
– alsó töltő: 15 W
– dupla csatlakozás: 10 W + 10 W (max.)
Kábel: USB – USB-C 1 m
Méretek: 126 &time; 140 × 171 mm
Súly: 263 g

Kategória

Telefon töltő

Szín

Márka

Baseus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.