KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

BASEUS vezeték nélküli fülhallgató TWS Bowie M2+ fehér NGTW190002

Megosztásért cserébe 500 Ft-os kupon kedvezmény jár minden termékre

15 890.00Ft

Baseus Bowie M2+ vezeték nélküli TWS fejhallgató töltőtokkal. Tökéletes zenehallgatáshoz és beszélgetésekhez. ANC funkciójuk van. A tok vezeték nélküli töltési funkcióval van felszerelve. Egy alkalmazás, amely lehetővé teszi a fejhallgató helyének meghatározását

A fülhöz tökéletes illeszkedés azt jelenti, hogy a készletet egész nap fájdalom és kellemetlenség nélkül használhatja. Ennek oka az alacsony súly, a méret és az ergonomikus forma.

Bár a fejhallgató kicsi, a hangszóró átmérője 10 mm, ami azt jelenti, hogy tiszta és mély hangokat sugároz. A Dual Channel Low-Latency technológia és a Bluetooth 5.3 kapcsolat lehetővé tette a késleltetés 0,038 másodperccel történő csökkentését, ami garantálja a kép és a hang tökéletes szinkronizálását. A zajcsökkentési technológia a 4 beépített mikrofonnak köszönhetően kiküszöböli a zavaró háttérzajt a kiváló minőségű hívások során. A zajcsökkentés (ENC, ANC) azonban lehetővé teszi, hogy zenehallgatás közben elzárja a környezet hangjait.

A teljesen feltöltött fejhallgató akár 5 órán keresztül működik, a mellékelt tok pedig lehetővé teszi ennek az időtartamnak a meghosszabbítását. akár 30 óráig. A kompakt és stílusos tok a töltés mellett megvédi a fejhallgatót az elvesztéstől. A készlet új USB-C porttal és vezeték nélküli töltési funkcióval van felszerelve.

A vezérlőgombok segítségével be-/kikapcsolhatja a fejhallgatót, aktiválhatja a hangsegéd, hang lejátszását/szüneteltetését, hívások fogadását/befejezését anélkül, hogy kivenné a telefont a zsebéből.

A Baseus Smart mobilalkalmazás lehetővé teszi a fejhallgató helyének térképen való megtekintését, riasztások beállítását, ha a fejhallgató a Bluetooth jel hatótávolságán kívül van, és aktiválhat egy hangot. jelezze, hogy megtalálja őket. Személyre szabott gombok funkciója is van. Lehetővé teszi a fejhallgató frissítését és elnevezést is.

Műszaki adatok:
Anyag: ABS + PC
Bluetooth verzió: 5.2
Hatótáv: akár 10 m
Akkumulátorkapacitás: 40 mAh / 0,148 Wh (fülhallgató) , 400 mAh / 1,48 Wh (töltőtok)
Lejátszási idő : akár 5 óra (70%-os hangerő) / töltőtokkal: akár 30 óra ( 70% hangerő)
Töltési idő: kb. 1 óra (vezetékes) / kb. 1,5 óra (vezeték nélküli)
Távadó: 10 mm
Frekvenciaválasz: 20 Hz – 20 000 Hz
Audiokodekek:< /strong> AAC, SBC
Zajcsökkentés: ENC, ANC
Késleltetési szint: 0,038 s
Impedancia:</ strong> 20 ?
Vízállóság: IPX5
Töltő interfész: USB-C, Qi (USB-A – USB-C kábel mellékelve )
További: alkalmazás a fejhallgató utolsó pozíciójának meghatározásához és a fejhallgató személyre szabásához, fülészlelés funkció, hangsegéd támogatás

Kategória

Bluetooth fülhallgató

Márka

Baseus

Típus

TWS Bowie M2

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.