KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

Az autótartó a szellőzőnyílásra szerelhető BAD BEAR fekete

500 Ft kedvezményes kupon kérhető hozzá

2 490.00Ft

Gondoskodjon biztonságos utazásról a Bad Bear autós gravitációs tartóval. A széles kartávolság garantálja a kompatibilitást számos eszközzel, és a 360° a forgatás lehetővé teszi az egyéni igényekhez való igazítást. A beépített lábak megakadályozzák a készülék véletlen elcsúszását. A szellőzőnyílásra szerelhető.

A tartós, háromszög alakú konstrukció lehetővé teszi az eszköz függőleges felszerelését — az oldalsó gombok, a töltő és a fejhallgató bemenetei fedetlenül maradnak, így használhatja kényelmesen az egész úton. Az erős bilincsek és az alsó lábak stabilan tartják az okostelefont még dinamikus vezetés közben is.

A 360° A forgatás lehetővé teszi a tartó elfordítását, hogy a megfelelő szögben láthassa a látását, és kövesse a navigációt, görgessen értesítéseket vagy váltson dalokat a képernyőn teljes biztonságban mind saját maga, mind az utasok számára.

Kiváló minőségű ABS-ből, alumíniumötvözetből és szilíciumból készült tartó biztosítja a tartósságot és a használat kényelmét. A szellőzőnyílás szilárd rögzítése garantálja, hogy az eszköz a helyén marad, és még göröngyös utakon sem sérül meg.

Műszaki adatok:
Szín: fekete
Anyag: ABS + szilícium
Tömeg: 50 g
Méret: >120 &time; 112 × 49 mm
Kompatibilitás: Eszközök 4–7"
Beállítás: 360° forgás
Rögzítési hely: Szellőzőnyílás 

Kategória

Autós telefontartó

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.