KÜLFÖLDI KIÚT

MAGYARORSZÁG

Keresés
Close this search box.

Armor Mag Cover tok kompatibilis a MagSafe iPhone 11 PRO MAX kék

Megosztásért cserébe 500 Ft-os kupon kedvezmény jár minden termékre

3 690.00Ft

Gondoskodjon okostelefonjának kiváló védelméről az Armor Mag Coverrel, amelynek színes, megerősített kialakítása megemelt peremmel véd a sérülésektől és a karcolásoktól. A termék kompatibilis a MagSafe technológiával, amely lehetővé teszi többek között az induktív töltést.

Az iPhone Armor Mag Cover kiváló minőségű anyagokat és teljes kényelmet garantál. Támogatja a MagSafe-et. technológiát, amely lehetővé teszi a telefonok nélküli töltését. A beépített mágnesekkel ellátott gyűrű  lehetővé teszi az akkumulátor induktív feltöltését a tok eltávolítása nélkül. A mágneses autótartókért is nyúlhat, és ne aggódjon a rögzítés szilárdsága miatt vezetés közben. A gyűrű ráadásul állványként is használható.

A tok kiváló minőségű műanyagból készült, amely elég tartós ahhoz, hogy hosszú ideig szolgáljon . Megakadályozza a magasból való leejtés és a karcolások nem kívánt hatásait a sima felületen (amit a belső bélés is garantál). A képernyő körül megemelt élek és a kamerasziget védik az okostelefon széleit.

Kategória

Telefon tok

Márka

iPhone

Szín

Típus

iPhone 11 Pro Max

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.